Forums

App doesnt work with SSL

  1. I host my own Wordpress Blog. After some trouble i have switched the Logins to SSL. After i have done this, i cant Login with the Wordpress App for Windows Phone. Is there a way to use this App aslo, if i have the Admin area secured via SSL?

  2. Remove your blog from the app, and read it by using the URL https://site-name.com/xmlrpc.php

    If that doesn't work, make sure you're forcing forcing SSL Logins: http://codex.wordpress.org/Administration_Over_SSL

  3. I have now removed my selfhosted Wordpress Blog from the App and readded it as https://pfohlnet.de/xmlrpc.php. SSL Logins are forced in Wordpress Config File to. But no way. I can add my Site, but if i click on Refresh Comments i get "The remote server returned an error: Not Found."

  4. Are you using a self-signed SSL certificate?

    When I try to access your site in Chrome I receive the following error:
    https://www.evernote.com/shard/s213/sh/60067fcb-58a1-4d16-bd59-a5a108f4c0b9/0ac528078f39a74fde3ba6d977256164

    Error message that I received testing your site with a validation tool:
    Error: ‘The certificate for this server is invalid. You might be connecting to a server that is pretending to be “pfohlnet.de” which could put your confidential information at risk.’

    If self signed you should upload and trust the certificate on the device (See Microsoft documentation). After that you can access your site in the app.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.


About this Topic

Tags

No tags yet.